dimecres, 24 d’octubre del 2012

COM ENVIAR UNA CARTA AL DIRECTOR


PER ENVIAR CARTES AL DIRECTOR

EL PERIODICO

El Periódico publica opinions dels seus lectors, així com rèpliques i suggeriments d'interès general que siguin respectuosos amb les persones i les institucions. Les cartes han de tenir com a màxim 20 línies. El Periódico es reserva el dret d'extractar-les. Tot i així, resulta impossible publicar-les totes. Demanem comprensió i que acceptin que no podem mantenir correspondència o contacte telefònic sobre aquestes ni tampoc retornar-les. Han d'estar firmades, indicant DNI, domicili i telèfon o mitjà de contactar amb el seu autor.

cartalector@elperiodico.com

ARA

Si voleu publicar una carta al director, podeu:

  • - Enviar un e-mail a        cartes@ara.cat
  • - Adreçar una carta per correu postal a:
  • Cartes al director
  • Diari ARA
  • Diputació, 119
  • 08015 Barcelona
Els textos no poden fer més de 1.000 caràcters. Han d’anar signats amb el nom i els cognoms de l’autor i la població de residència. A més, hi ha de constar el DNI, l’adreça i el telèfon.

LEVANTE
Para que su carta al director pueda ser publicada en Levante-EMV tiene que adjuntar al mensaje de correo electrónico un documento Word en que consten los siguientes datos:
- Nombre y apellidos del autor
- Dirección de correo electrónico
- Teléfono
- Título de la carta
- Texto de la carta
Envíe su carta a          levante.rdc@epi.es
Las cartas que los lectores envíen a esta sección deberán ser originales y exclusivas y no excederán las 20 líneas mecanografiadas a 66 espacios. Es imprescindible que los textos estén firmados y que en ellos quede constancia del domicilio, teléfono y número del DNI o pasaporte de sus autores. Levante–EMV se reserva el derecho de publicar estas colaboraciones, así como de resumirlas o extractarlas cuando lo considere oportuno. No se devolverán los originales no solicitados, ni se facilitará información postal o telefónica sobre ellos.

MEDITERRÀNEO
epmediterraneo@elperiodico.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada