diumenge, 21 d’octubre del 2012

El llop malvat


EL LLOP MALVAT
Hi havia una vegada un llop molt astut i malvat. Ningú el podia detindre. Hi havia recompenses de 5.000.000 de € per atrapar-lo. Però ningú ho aconseguia: ni l’exèrcit de senglars podia amb ell. Un dia el comandant d’aquest exèrcit va pensar que podia espiar-lo per a descobrir la seua base secreta i, després, demanar-li ajuda al rei, que vivia al castell amb milers de soldats protegint-lo a ell i defensant-lo. I això van fer, van anar al castell del monarca a demanar-li ajuda.
El rei que era molt savi, els va dir que no necessitaven tots els soldats del món, sinó els millors guerrers del castell. Els va presentar. Eren un lleó, una àguila i un lleopard. Els els va presentar i va dir:
-Amb el lleó tindreu força; amb l’àguila, bones estratègies i amb el lleopard, velocitat.
El dia següent, el comandant els va presentar va manar que anaren a atrapar el llop. Ja sabien que s’amagava a la mansió abandonada. Va passar un dia i no es va saber res d’ells, van passar dos dies i tampoc es va saber res però al cap d’una setmana, van tornar amb el llop encadenat. Van repartir la recompensa i mai va hi haver cap injustícia més.

Fi


Fèlix Pitarch, 1 ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada